Smart pokloni u novoj godini sa Meridianom: „Igraj i osvoji“!

Novogodišnji SMART pokloni u Meridianu, za najbolje igrače! Ko igra, taj može i da osvoji!

Nije ovo godina kakvu smo priželjkivali, vjerovatno je mnogima najteža ikada, uslijed ovog čudnog virusa, koji nas sve ograničava, ali igra i zabava ne smije da prestane. A, kako da igra i zabava bude bolja i „pametnija“? Pa, naravno uz „pametne“ poklone…

Najbolja zabava, sa najboljom sportskom ponudom, naravno da je u sportskoj kladionici Meridian, koja je i ovaj put spemila fantastične nagrade za sve igrače sportske prognoze. Sve što treba da se uradi jeste da se odigra tiket u minimalnom iznosu od 2 KM, u periodu od 04.12.2020. godine do 30.12.2020. godine, jer oni koji budu imali najviše odigranih tiketa osvajaju fenomenalne smart nagrade:

  • 1. mjesto – Smart 4K LCD Televizor 55 inča
  • 2. mjesto – Xiaomi Redmi Note 9 PRO
  • 3. mjesto – Smart Watch ( Xiaomi Amazfit GTR 47mm )

Dobitnici nagrada će biti proglašeni, na najuzbudljiviji dan u godini, 31.12.2020. godine u 12.00h.

Ovakva prilika se sigurno ne propušta. Svakako smo svi prinudno samo gledatelji tekmi na malim ekranima, pa zašto onda ne zabaviti se i osvojiti fenomenalne nagrade. Da vaša zabava i igra bude još kvalitetnija, neka bude u najboljoj rezoluciji na najboljim uređajima. Naravno da to nije sve, jer Meridian kao kuća najvećih bonusa u startu daje uvijek više od drugih te svim novoregistrovanim igračima  slijedi POKLON OD 20 KM ZA IGRU BEZ RIZIKA, koji čeka spreman na web sajtu meridianbet.ba!

Meridian – oduvijek kuća najvećih bonusa!