Šćekić: Zadovoljan sam, sve smo uigraniji

Košarkaški klub Borac je na prvom turniru druge ABA lige na Zlatiboru ostvario polovičan učinak u četiri kola, po dvije pobjede i poraza.

Banjalučani su savladali Zlatibor (93:70), dok im je upisana pobjeda protiv Gorice a poraženi su od Sparsa (88:90) i MZT-a (75:99).

Trener banjalučkog tima Marko Šćekić je nakon Zlatibora istakao da je zadovoljan.

“Vidio se napredak u igri i to je ono čime mogu da budem zadovoljan. Igrali smo kvalitetnije , organizovanije i jedino ostaje žal što u prvom meču nismo uspjeli da savladamo Spars a imali smo napad za pobjedu. Da smo tu slavili sigurno bih bio prezadovoljan. Može da me raduje što je tim sve uigraniji a protiv MZT nam je nedostajalo svježine i energije. Protiv Zlatibora smo iskoristili što smo bili odmorniji a sad je to bio MZT koji je i inače glavni kandidat u borbi za prvo mesto.Ovo nam je dobro došlo i sigurno da sad idemo na prvu pobjedu u Premijer ligi BiH . U potpunosti se okrećemo Kaknju“, istakao je Šćekić za “Srpskainfo”.

Aljoša Mitrović je već napustio banjalučki tim i karijeru će nastaviti u Aziji, dok je problem činjenica da je Džon Dejvis ostao duže na Zlatiboru jer mu je za ulazak u BiH trebao negativan PCR test.

foto:aba league/Dragana Stjepanović