SAMO U MERIDIANU: Svakog ponedjeljka osvoji 100 KM

Sigurno će petak, subota i nedjelja biti najzabavniji kladioničarski dani, jer počinje nova sezona takmičenja, a u Meridianu- SEZONA SJAJNIH BONUSA, tokom koje će se nagrađivati najbolji! Budi i ti među njima!

Ako je vikend za opuštanje, razonodu i zabavu, ponedjeljak to baš i nije. Ali, uz Meridian, početak radne sedmice može da ti započne uz dobitke. I to uz bonus od 100 KM!  Zato, od ovog vikenda moraš da budeš oprezniji dok sastavljaš svoj tiket!

PRAVILA SU JEDNOSTAVNA

Tokom vikenda (petkom, subotom i nedjeljom), u kladionici, na sajtu meridianbet.ba ili mobilnoj aplikaciji odigraj tiket sa bar četiri para i minimalnom uplatom od 1KM, i ukoliko tvoj tiket bude dobitan, sa najvećom kvotom, bonus od 100 KM je tvoj!

Iako se početak ove sjajne akcije poklapa sa početkom fudbalskih sezona, fudbal nije uslov. Na tiketu možeš da kombinuješ utakmice i mečeve iz bilo kog sporta!

Nikad lakše do 100 KM bonusa, zar ne?

Teško da možeš dobiti bolju vijest na početku nove sedmice i zato uživaj u najvećoj ponudi i najboljim kvotama: sastavi najbolji tiket i osvoji nevjerovatan bonus.

Posjeti meridianbet.ba i neka ti sedmica krene sa dobicima!

About The Author

Možda ste propustili