Repeša: Koncentracija nula

Izjava trenera Budućnosti nakon poraza od Partzana.

Budućnost je u derbiju 19. kola ABA lige poražena od Partizana u Beogradu 76:67. Nakon meča trener gostiju Jasmin Repeša kao najveći razlog poraza naveo je lošu koncentraciju njegovih igrača.

“Želio bih da čestitam igračima Partizana na pobjedi. Bili su puno agresivniji. Sa naše strane nivo koncentracije je bio izuzetno nizak da se u ovakvoj atmosferi odigra jedna kvalitetna utakmica. Sam pokazatelj da moram zvati tajm aut da dva plejmekera prepoznaju da su napravili inverzni mečap na visokim igračima, da se ne napada Lendejl nego da se napada Janković dovoljno govori koji je to nivo koncentracije bio”, rekao je Repeša i nastavio:

“U svakom slučaju igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli. Ne bih htio da umanjim zasluge i dobru igru Partizana, koji je dobro odigrao, ali mislim da ono što mi imamo u svom rosteru mora da se odigra mnogo kvalitetnije nego što smo večeras”. 

Novinara je zanimalo da li je nešto novo vidio u igri Partizana da ih je iznenadilo.

“Nisam ništa vidio novo od onoga što je Partizan do sada igrao kako u odbrani i u napadu. Sramota bi bila od mene tražiti bilo kakav alibi, ali povredom Bitadzea nismo imali kontrolu koša. Prodori Renfroa u drugom poluvremenu. Još jednom kaćem tu se mora prepoznatavi šta koji igrač može da napravi”.

foto:printscreen/youtube

About The Author

Možda ste propustili