Radončić: Kako sam dao gol Barseloni

Dino Radončić sa Real Madridom osvojio Evroligu.

Dino Radončić ima osvojenu Evroligu sa Real Madridom.

Na Fajnal foru u Beogradu nije bio među 12 igrača, koji su se “skidali”, ali tokom sezone je dao doprinos i dobio je trofej i ostaće upisan kao osvajač ovog trofeja.

Po završetku finala kako protokol nalaže igrači Reala prolazili su kroz miks yonu i strpljivo odgovarali na pitanja novinara. Naravno najveća gužva je bila oko Luke Dončića, Serhija Ljulja, Rudija Fernandeza i ostalih zvijezda. Radončić je sa osmjehom na licu prolazio pored novinara i iznenadio se kad smo ga zaustavili da za naš portal prokomentariše osvojenu titulu.

“Ovo je nešto nevjerovatno. Još ne vjerujem da se ovo desilo.Iako nisam igrao preponosam sam što sam dio ove ekipe i što sam tokom cijele sezone bio sa ekipkm kada smo imali dosta povrijeđenih igrača. Ubacivao me trener  igru odsta tako da sam zadovoljan cijeom sezonom”, rekao je za naš portal Radončić.

Dino je sin nekadašnjeg rukometaša Damira Radončića. Rođen je u Njemačkoj odrastao u Zrenjaninu, a igra za selekciju Crne Gore. kao klinac je trenirao fudbal i sa ekipom iz Zrenjanina je gostovao u Barseloni. Iznenadio se kada smo ga pitali sjeća li se kada je kao klinac Barseloni dao gol iz slobodnjaka.

“Jeste istina. Bio sam sa ekskurzijom u Barseloni. Bio je slobodan udarac i dao sam ga sa 30 metara. Sudija je svirao ofsajd, ali se toga uvijek sjećam”.

foto.kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili