Radnik obilježio jubilej

Svečanom sjednicom Skupštine kluba, projekcijom filma „Plava zona“ i otvaranjem izložbe fotografija, Radnik iz Bijeljine obilježio je 60 godina od osnivanja.

Filmom „Plava zona“ i otvaranjem izložbe fotografija, prikazan je razvojni put bijeljinske košarke. Bijeljina je bila i ostala grad sporta, grad košarke, poručuju iz Uprave kluba.

“Košakarški klub odolijeva i ratovima i krizama i političkim promjenama i da stoji kao bastion i kao simbol Grada Bijeljine”, rekao je Mladen Petrović predsjednik Radnika.

Klub je ove godine peti put osvojio titulu šampiona Republike Srpske i plasirao se u Premijer ligu BiH. Imaju šest selekcija koje se takmiče u svim uzrasnim kategorijama

“Mlade selekcije prave izuzetno dobre rezultate, došlo je do rekonstrukcije kluba u prethodnih nekoliko godina tako da očekujemo da će klub iz godine u godinu sve više rasti i da ćemo mi postizati sve značajnije rezultate”, kaže Vladimir Vulović sportski direktor kluba.

Košarkaški Savez Republike Srpske uručio je bijeljinskom Radniku plaketu za izuzetan za rad i doprinos u razvoju košarke.

“To je jedan jubilej i na ponos i našeg grada i samog KK Radnik i Košarkaškog saveza Republike Srpske, što imamo takve klubove koji njeguju dugogodišnju tradiciju”, rekao je nekadašnji igrač Radnika, sada predjednik Košarkaškog Saveza Republike Srpske Aleksandar Đurđević.

foto:Igor Mihajlović/facebook

About The Author