Radivojević:Obradović je magnet za publiku

foto:kosarka24.ba

Do prije dvije sezone Vuk Radivojević je igrao i protiv Crvene zvezde i protiv Partizana, a svojevremno je učestvovao i u vječitim derbijima.

Sada je na mjestu sportskog direktora Igokee, a pred duel njegovog tima sa crno-bijelima ima mnogo posla u organizaciji.

“Ovo su velike utakmice koje za Igokeu imaju posebno težinu, ali mi pokušavamo da im pristupimo kao svim drugim mečevima. Maksimalno smo skoncentrisani na zadatke i trudimo se da olakšamo sve ono što igrači treba da izvrše na terenu. Ne sumnjam da će ih stručni štab na čelu sa Draganom Bajićem na najbolji mogući način uputiti u sve što treba da rade i ja se u to ne mešam. Vidim da igrači to shvataju i da su fokusirani, što nam je najbitnije. S druge strane, znamo da meč protiv Partizana ima veliki značaj, magnet je za publiku posebno zbog činjenice da je na klupi jedan veliki Željko Obradović. Znamo da će i oni učiniti sve da pobede, ali s obzirom na to da smo pobedili Zvezdu učinićemo sve da isto pokušamo i protiv Partizana”, rekao je Radivojević za “Srpskainfo”.

Željko Obradović prvi put u Laktaše dolazi sa Partizanom, zanimljivo je da je sa ekipom Panatanikosa bio u Laktašima na otvaranju dvorane.

“Prije svega nam je drago što jedno takvo trenersko ime dolazi u Laktaše, on je zaista čovjek koji je obilježio evropsku košarku i suvišno je bilo šta o tome govoriti. Veliki nam je prijatelj, i moj lično i prijatelj kluba, što je pokazao dolaskom na otvaranje naše dvorane. Svojim povratkom u Partizan on je dao novu dimenziju, ne samo klubu, nego i cijeloj ABA ligi”, dodao je operativac Igokee.

Ulaznice za meč protiv Partizana još uvek nisu puštene u prodaju niti je poznato koa će da im bude cijena.

“Moramo da vodimo računa o svim preporukama koje dobijemo od nadležnih institucija i sigurno da ćemo ih ispoštovati, takođe moramo da vodimo računa o bezbjednosti. To su naši priotitetni zadaci tako da ćemo krajem sedmice znati detalje i o kartama i o broju publike koja će moći da prisustvuje utakmici”, objasnio je Radivojević.

foto:kosarka24.ba

About The Author