Počela i Igokea. Zdravlje igrača na prvom mjestu

Košarkaši Igokee opet na terenu.

Igokea se vratila u salu. Trener Dragan Bajić na treningu je imao osam igrača, ostalima su istekli ugovori. Ovaj period iskoristiće za individualni rad sa ovim igračima koje imaju te sa talentovanim momcima iz Student Igokee.

“Donijeta je odluka nakon sastanka sa čelnim ljudima kluba da krenemo sa radom. Kadeti i juniori rade po posebnom programu i grupa igrača koji su bili uz prvi tim tu mislim na Dalibora Ilića, Srđana Kočića, Darka Talića, Nemanju Nikolića te mlađe koji su bili dio tima u ligi BiH Kostu Kondića, Đorđa Topolovića i Stefana Simanića i priključili smo Dušana Lakića, dakle sa osam igrača smo krenuli”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Neće raditi punom snagom u početku vodeći računa o zdravlju igrača.

“Uvodni dio moramo biti oprezni. Momci su bili u stanovima niko nije imao prostora za neki ozbiljniji rad tako da ćemo biti oprezni, a ni vrijeme nas ne pritišće pošto gledajući stanje teško će doći do nastavka u ABA ligi u koje ćemo mi biti uključeni”.

Šampionat BiH je prekinut, a Igokea je proglašena za šampiona, dok u ABA ligi, ako se nastavi imaju da odigraju utakmicu posljednjeg kola protiv Primorske, koja je totalno nebitna za obe ekipe. Igokea je obezbijedila opstanak, dok Primorska ne može do plej ofa.

“Misim da je nastavak puno vezano za stav Evrolige i na osnovu toga će se i ljudi u ABA ligi orjentisati. Gledajući naš klub teško je da se odigra to posljednje kolo. Ako se desi da mora mi imamo dovoljno igrača koji su registrovani, ali mislim da je to teško izvodljivo”.

foto:kosarka24.ba