Pet potpisa u Bratuncu

KK Bratunac uradio veliki posao u prelaznom roku.

Bratunac će naredne sezone igrati drugu godinu u Premijer ligi BiH. Da bi izbjegli scenario od prošle sezone kada su u posljednjem momentima ovjerili opstanak ojačali su ekipu provjerenim imenima. Tako su ugovore produžili kapiten Nemanja Pavlović i Mladen Pantić, a angažovani su iskusni igrači Dejan Ćup, Radenko Pilčević i Goran Vučićević. U klub se vratio mladi Stefan Radosavljević i uz Amerikance Hlušoveckija, Longa i Fostera činiće ekipu za narednu sezonu.

Trener Ognjen Radić zadovoljan ekipom.

”Zaista smo pogledali veliki broj igrača u prethodnom periodu. Neki cilj nam je bio da zadržimo okosnicu od prošle sezone, sa zadržavanjem Pantića smo u tome uspjeli. Smatram da su pozicije 1,4 i 5 najbitnije. Mislim da će ta linija biti kvalitetna sa Pilčevićem, Ćupom i Pantićem”.

Plejmejker Radenko Pilčević (32) jedan je od najiskusnijih. Igrao je u kragujevačkom Radničkom, Lovćenu sa Cetinja,Borcu iz Čačka, Miteldojčeru, Solnoku, Pitestiju.

”Došao sam ovde na poziv trenera Ognjena Radića i na poziv mog bivšeg saigrača Mladena Pantića. Nadam se da ćemo napraviti što bolji rezultat. Nešto sam pratio preko interneta, ekipe u ligi koje se pojačavaju i mislim da će liga biti izjednačena”.

foto:KK Bratunac TRB

About The Author