Peđa Lončar: Fantastična borba donijela pobjedu

Peđa Lončar za naš portal o prolasku u finale.

OKK Borac je preko Sokoca izborio finale šampionata Republike Srpske. U majstorici u Sokocu tim Marka Taušana je slavio  68:61 za pobjedu 2:1 u polufinalnoj seriji.

Jedan od junaka pobjede Peđa Lončar za naš portal je prokomentarisao treću utakmicu.

“Prije svega zelim da čestitam svojim saigračima na fantastičnoj borbi koja nam je i donijela ovu pobjedu. Ovo je pokazalo šta znači klub Borac. Želim da čestitam i igracima Sokoca, sa kojima je stvarno bilo pravog fer sportskog rivaliteta, bila je ovo prava polufinalna serija”, rekao je Lončar i nastavio:

“Stvarno bih želio i spomenuti nesvakidašnju atmosferu u dvorani, koja je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, i prava podrška svojim igračima. Nema ljepšeg osjećaja od tog da se igra pred takvom publikom. Pozdravljam i naše navijače koji su nas pratili preko malih ekrana, znali smo da ste sa nama sve vrijeme, značilo nam je to mnogo”.

Finalna serija protiv Bratunca počinje 21. aprila.

“Što se tiče ulaska u finale i utakmice sa Bratuncem, o tome ćemo razmišljati već sutra. Imamo malo vremena za spremanje, već u nedelju igramo, tako da se moramo brzo oporaviti, a večeras ćemo proslaviti ovu pobjedu”, rekao je Lončar.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili