PARTIZAN OVJERAVA PROLAZ I PUNI TI DŽEPOVE! A, ako se sve poklopi za crno-bijele, u Meridianu ZARADIĆEŠ SEDMOSTRUKO!

Partizan je klimavo počeo sezonu, pa je ubrzo uslijedila i promjena na klupi crno-bijelih – stigao je Zoran Bata Mirković i stigle su pobjede u Evropi. Pobjeđen je Noršjeland u Danskoj, a crno-bijeli, naravno, i u Beogradu ciljaju visoko.

Pobjeda se podrazumijeva u Beogradu, a samo ti Meridian daje kvotu 1.99 na pobjedu Partizana u tom meču. Vidjelo se u prvom meču da su crno-bijeli mnogo bolji tim, te da Danci nemaju šta da traže u ovom dvomeču.

Partizan je praktično na korak od Lige Evrope. Dok je Crvena zvezda obezbijedila grupnu fazu LE pobjedom u produžecima nad Spartakom iz Trnave, tim iz Humske će morati da dovrši posao protiv Noršjelanda, a osim toga i da prođe još jedno kolo kvalifikacija.

Svi se nadaju da će u tom meču protivnik crno-bijelih biti LASK iz Linca. Austrijski predstavnik u trećem kolu igra sa moćnim Bešiktašem za koga nastupaju Vagner Lav, Kvarežma, Džermejn Lens, Rajan Babel, Adrijano, Pepe, Gari Medel, Alvaro Negreo, Erkin, Ožjakup i još mnogi asovi.

U Istanbulu je bilo tek 1:0 za “Orlove” i svi se nadaju da LASK može da napravi čudo. Ako se to desi, samo u Meridianu možeš SEDAM PUTA da uvećaš svoj ulog! Da, tolika je kvota da LASK prolazi dalje!

Naravno da bi tim Bate Mirkovića imao šanse i protiv Bešiktaša, ali tim iz Linca bi bio, ipak,mnogo lakši protivnik. Za sada je kvota da Partizan prolazi u grupnu fazu Lige Evrope 3, tako da je i to jedna od sjajnih ponuda Meridiana.

Naravno da se svi sutrašnji mečevi nalaze i u okviru bonus kvota Meridiana, gdje ćete za svaki meč naći najveću moguću kvotu na tržištu!

A, za ljubitelje nekih drugih sportova, tu je još jedna ekskluziva iz Meridiana! Trenutno se održava najveći svjetski e sports turnir – Dota international. Sa nagradnim fondom od preko 25 miliona dolara prerastao je u jednu od najvećih sportskih atrakcija sezone , a svi mečevi su u Meridianovoj ponudi!

Ne samo to, već je i ponuda za klađenje najobimnija na svijetu – tako da nigdje drugo nećete naći veći izbor igara, mečeva i ponuda za Dotu!

foto:fkpartizan

About The Author

Možda ste propustili