Partizan i NIS nastavljaju zajedno

Kompanija NIS i Košarkaški klub Partizan potpisali su danas ugovor o sponzorstvu kojim će biti nastavljena uspješna višegodišnja saradnja dvije strane.

Dokument su potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS i Ostoja Mijailović, predsednik Košarkaškog kluba Partizan u Poslovnom centru NIS-a u Beogradu. Prilikom potpisivanja ugovora obostrano je istaknuto da će nastavak saradnje biti nova energija koja će košarkaše „Partizana“ voditi ka novim pobjedama i titulama u domaćim i evropskim takmičenjima.
NIS i Košarkaški klub Partizan njeguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije.

Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS, kazao je da je ponosan na saradnju sa Košarkaškim klubom „Partizan“ jer je riječ o jednom od najuspješnijih i najpopularnijih klubova, ne samo u Srbiji, već i regionu.
„Kraj godine je dobar trenutak da produžimo našu saradnju sa Košarkaškim klubom Partizan. Vidjeli smo da je tokom proteklih godina klub pokazao izuzetne rezultate. Ponosni smo na našu saradnju i uvjeren sam da će sljedeće godine rezultati biti još bolji, kao i da će Partizan završiti sezonu u odličnoj formi“, izjavio je Tjurdenjev i svim prisutnima poželio srećne novogodišnje i božićne praznike.  

Ostoja Mijailović, predsjednik Košarkaškog kluba Partizan, predao je poklone generalnom direktoru NIS-a – dres kluba sa brojem 1 i košarkašku loptu kojom se igraju utakmice Eurokupa, u kom nastupaju košarkaši „crno-bijelih“. On je uvjeren da će sljedeće godine to biti lopta sa kojom se igraju mečevi elitnog evropskog košarkaškog takmičenja – Evrolige.

„Za Partizan je ovo značajan dan obzirom da je NIS dugogodišnji generalni sponzor našeg kluba. Želim da se zahvalim gospodinu Tjurdenjevu i NIS-u zato što su bili uz Partizan i u vremenu kada Partizan nije imao rezultate i kada je prolazio kroz težak period. Mi ćemo se truditi da opravdamo ovaj ugovor i siguran sam da ćemo biti zadovoljni saradnjom“, rekao je Mijailović. 

Košarkaški klub Partizan je jedan od najuspešnijih i najpopularnijih sportskih kolektiva ne samo u Srbiji, već i u regionu. Košarkaši „Partizana“ su u dosadašnjoj istoriji osvojili 21 titulu državnog prvaka, 15 nacionalnih kupova, šest titula Jadranske (regionalne) lige, tri međunarodna Kupa „Radivoja Koraća“, kao i titulu prvaka Evrope 1992. godine.

Foto: NIS, video: BC Partizan TV)