Ostavite više Željka i Partizan na miru

Napadi ne prestaju.
Željko Obradović

foto: KK Partizan

ŽOC nije čovjek režima, ni opozicije. Nije Zvezda, već PARTIZAN.

To mu ne praštaju. Ugled, poštovanje, status najtrofejnijeg i STAV. Istinsku legendu blate da bi opravdali svoje posrnuće iz 2011. kada su umjesto da ostanu uz svoj klub koji je ispao iz ABA, prešli da navijaju za tuđi, pronašavši svoju ,,legendu” u onom kog su godinama vrijeđali. Od ,,bando crvena”, preko Kosova, do porodice.

Prozivaju Žoca i režimski i opozicioni “maderaši” i Arena i SK, DANAS koji šest dana secira i osporava svaku riječ predsjednika, premijerke ili gradonačelnika, ali sedmi ih citiraju i na njih se pozivaju kada su protiv Željka, Ostoje i Partizana.

Prozivali su Žoca i Grobari, profesori, da je došao da za režim ,,primiri navijače”!? Mnogi i kada je zaustavljao vrijeđanja sa tribina, slao apele, kao u petak pred finale Kupa. Blatili su ga opozicionari, pa režimlije, jer je svoj i Partizanov.

Organizovali su mu vrijeđanje iza klupe u Pioniru dok je vodio Fener, pa u Areni. Širili zastave, transparent po Čairu, iako oni koji su ga donijeli i prozivali ga, po jutarnjim programima dobijaju od države mnogo više od njega, koji je SRBIJU proslavio medaljama kao igrač, selektor, najbolji ambasador uz Novaka i Jokića.

Vrijeđali su ga i u subotu da je ,,rumeni Turčin”, oni koji se zovu po turskim konjanicima. Za to sudije ne prekidaju, a Juras je skinut sa finala, jer je samo jednom prekinuo polufinale zbog skandiranja drugima.

Ordenom ovenčanog, najtrofejnijeg u Evropi proglasili su državnim neprijateljem!? DA LI JE ODGOVOR ČOVIĆU I NJEGOVIMA NAPAD NA DRŽAVU, kojoj se i zahvalio?!

Niko se ne oglašava kada ga Čović” i njegovi zovu državnim projektom, ali smeta kada odgovori da je to laž, da dobijaju više, i to nekoliko minuta poslije skandiranja nakon što je izveo ekipu da pozdravi osvajača Kupa.
Da li je neko napao Čovića kada je povukao tim sa dodjele pehara 2019, vređao sudije, pisao saopštenja, ,,lajao” na TV godinama i pred ovaj Kup, vrijeđao sve trenere Partizana?

Da li je neko napao Radonjića ili Tomića jer se nisu zahvalili državi poslije titula? Ili Grka poslije Kupa? Željka jesu, iako se zahvalio, tada opozicionari, sada režimlije.

NIŠTA IM NE VALJA.
OSTAVITE VIŠE I ŽELJKA I PARTIZAN NA MIRU

Objavio je novinar Vladan Tegeltija.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author