Omić:Zvezda ima najbolje navijače u Evropi

Dosta prašine se podiglo oko dolaska Alena Omića u Crvenu zvezdu.

Centar rođen u Tuzli prije 25 godina, blago rečeno nije baš lijepo dočekan od  grupe navijača crveno-bijelih, koji su pogrdnim skandiranjem i isticanjem transperenata vrijeđali Omića na debiju protiv Olimpijakosa.

Omića ne brinu mnogo uvrede s tribina.Skoncentrisao se da se što bolje i što prije uklopi sa ostatkom tiima na terenu.

Posljednju utakmicu u ABA ligi protiv FMP-a, koju su crveno-beli dobili sa 100:77, započeo je kao starter i za 21 minut nanizao je 12 poena, imao pet skokova i četiri asistencije.

“Iskreno, mogao sam i bolje, ali mi je drago što se već uočava razlika u odnosu na moje prve mečeve u Zvezdi. Bitno je da kao ekipa napredujemo, da rastemo kao tim. Naš cilj su pobjede”, rekao je  za Blic Omić.

Kada govorimo o saigračima sa kojima se nalazi i “u dobru i u zlu”, Alen nije mogao a da se ne nasmeje.

Neke od njih sam znao još od prije, iz vremena kada sam nosio dres Olimpije i kada smo igrali jedni protiv drugih. Vjerujte mi, uklopio sam se odlično. Kao da smo pet godina zajedno”, sa dječačkim osmjehom na licu je pričao Alen,koji je kako kaže srećan u Beogardu.

 

“Srećan sam što sam ovde. Srećan sam u Zvezdi”

Omić je srećan, ali pojedini navijači nisu, što su i direktno rekli.

“Navijači Crvene zvezde su najbolji u Evropi i tu nema šta da se govori. Kada je puna dvorana oni su naš šesti igrač i uz njih je sve lakše. Došao sam u Zvezdu da igram košarku, samo me to zanima”, kaže Omić.

 

foto:euroleague:net

About The Author