Obradović: Maksimalno poštovanje protivnika, maksimalna koncentracija

foto: Dragana Stjepanović

Parni valjak je stigao u Niš na završnicu Kupa Korać.

Ekspedicija Partizana, doputovala je danas u grad u kojem će se održati završni turnir Kupa Radivoj Korać. Uoči napada na “Žućkovu lijevicu” crno-bijeli će večeras trenirati u Hali “Čair”, a na istom mjestu će se u srijedu, od 18 časova sastati sa ekipom Spartaka iz Subotice.

Pred put za Niš, trener Partizana Željko Obradović je izjavio:

“Kup je specifično takmičenje i treba mu pristupiti sa maksimalnim oprezom. Meni je prije svega drago da ću imati priliku da budem na istoj utakmici sa mojim dragim prijateljem, Željko Lukajićem. Nadam se da ćemo imati vremena i prije te utakmice da se vidimo i da proćaskamo. Što se pripreme utakmice tiče, sinoćni trening, danas trening u Nišu i to je to. Maksimalno poštovanje protivnika, maksimalna koncentracija i da porobamo da i u tom takmičenju krenemo sa pobjedom”, poručio je Obradović.

Danilo Anđušić, osvajač i MVP Kupa Radivoj Korać 2012. godine, sada se nakon 11 godina ponovo u dresu Partizana bori za “Žućkovu lijevicu”.

“U Nišu sam osvojio prvi trofej u seniorskoj konkurenciji. Vraćam se poslije 11 godina, apetiti su isti i nadam se da će se sve završiti na isti način. Čeka nas Spartak, oni će doći motivisani da odigraju najbolju utakmicu u sezoni protiv nas. Imali smo sinoć trening i večeras da se pripremimo za tu utakmicu, da uđemo maksimalno spremni, motivisani i da što bolje uđemo u meč, ostavimo pobedu i onda razmišljamo o narednim koracima”, istakao je Anđušić.

About The Author