Obradović: Hvala igračima i navijačima

Obradović

foto:printscreen

Željko Obradović govorio nakon četvrte uzastopne pobjede Partizana u Evroligi.

Crno bijeli su u 24. kolu upisali 13. pobjedu pošto su u Minhenu pobijedili Bajern 71:82.

Kao i svaka utakmica u Evroligi, tako je i ova za nas bila važna. Prije utakmice smo imali problem sa Papapetruom, koji nije mogao da putuje sa nama. Sinoć smo održali trening sa samo osam igrača, jer su se Smailagić, Ledej i Trifunović osjećali jako loše, pa su morali da ostanu u hotelu.

Želim da se zahvalim svim ovim igračima što su pronašli snagu i energiju kako bi pomogli svom timu danas. Zahvalio bih se i ostalim igračima u mom timu, verujem da smo odigrali jako dobro u finišu druge i u trećoj četvrtini. To je bila razlika.Sa druge strane, fer je reći i da je Bayern igrao bez četiri vrlo važna igrača za njih. Ako kažem da smo mi igrali bez jednog izuzetno važnog igrača večeras, mogu misliti kako je Trinkijeriju koji već duže vrijeme igra bez veoma važnih igrača“, rekao je Obradović i nastavio:

“Izuzetno sam srećan zbog večerašnje pobjede, a morao bih da pomenem i zahvalim se navijačima na spektakularnoj podršci koju su nam pružili večeras. Prate nas gdje god da igramo i to je jako važno za nas. Hvala ljudima iz Bajerna na gostoprimstvu prije i tokom utakmice.”

Partizan u narednom kolu Evrolige dočekuje Fenerbahče.

About The Author