NOVOGODIŠNJI FESTIVAL NAGRADA U MERIDIANU: Osvoji Sony PS4 i praznične bonuse!

Pred nama je vrijeme praznika i darivanja, ali ti ne treba da čekaš Novu godinu, kako bi dobio poklon, jer u Meridianu je u toku Novogodišnji festival nagrada.

Svaki dan možeš da učestvuješ u brojnim promocijama, gdje te čekaju nevjerovatna iznenađenja: Sony PS4, bonusi na uplatu, kazino bonusi, tiketi koji “ne padaju”… Ovo je samo dio prazničnih promocija i zato što prije odaberi svoju.

UPLATA KARTICOM – BONUS NA RAČUNU

Novina za igrače je da, od sada, na sajtu meridianbet.ba depozit, bez

dodatnih troškova, mogu da uplate Mastercard ili Maestro karticom. A, dok traje Novogodišnji festival nagrada, svi igrači će dobiti 20% bonusa na prvu uplatu.

DUPLA ŠANSA ZA DOBITAK I TIKET PADOBRAN

Kakav izbor duplih sigurica– pravi praznični! Samo jedan od dva tipa treba da prođe, da bi prošao tiket. Tu je i tiket padobran: ako igraš i “padneš” sve parove, Meridian će ti vratiti novac.

 

POKLONI NA KAZINU

Ljubitelje kazina čeka nešto sasvim novo: bonus račun na kazinu. Uplati prvi depozit i Meridian će ti duplirati taj iznos. Ovdje tvoj novac vrijedi dva puta više i pravi je trenutak da iskoristiš ovu priliku! Ako nisi imao sreće na internet kazinu, ne brini! I za tebe je kladionica Meridian pripremila sjajno praznično iznenađenje: očekuj 20% svog novca nazad. Zavrti, nemaš šta da izgubiš!

SPECIJALNE NOVOGODIŠNJE OPKLADE

Samo Meridian nudi i novogodišnje opklade, gdje, između ostaloga, možeš da se kladiš na pol prvorođene bebe u Banjaluci i Sarajevu, u Novoj godini.

Još jedna sjajna nagrada za koju se vrijedi boriti je Sony PS4! Prijavi se na Youtube kanal Meridianbet-a, ostavi zanimljiv komentar i možda baš ti osvojiš ovu fenomenalnu nagradu.

Praznici su već stigli u Meridian, pronađi poklon po svom ukusu! Srećno!

About The Author

Možda ste propustili