Kreće Banjalučka biznis rekreativ liga

Zanimljiva ideja o pokretanju nove košarkaške lige.

Banjalučka biznis liga u kojoj bi se takmičili rekreativci ideja je organizacije Banjalučka basket asocijacija (BLBA) iza koje stoji Mihajlo Zvonar sadašnji košarkaš OKK Borac.

Pojasnio nam je otkud ideja:

“Prepoznali smo da grad Banja Luka i Republika Srpska, treba da imaju projekat koji će na najbolji mogući način poboljšati i stvoriti kvalitetnije uslove bavljenja sportom tačnije košarkom u gradu na Vrbasu. Prateći potrebe naših sugrađana, pored realizacije Lige u fudbalu, javlja se želja i za Ligu u košarkaškom takmičenju ( Biznis – Rekreativ lige). Ideja nam je da bivši košarkaši, rekreativci i basketaši, a takođe i oni koji žele da se bave sportom u slobodno vrijeme, a to nisu u mogućnosti, ovim putem dobiju novi vid interesovanja za košarku u formi takmičenja između različitih kompanija (firmi) i rekreativaca “, kaže Zvonar.

Liga je otvorena za sve koji se na bilo koji način bave ili su se bavili ovim ili nekim drugim sportom.

“Mi otvaramo prostor svima koji vole sport, neposredno učestvuju u sportskim aktivnostima, ili kao pasivni posmatrači, to jeste gledaoci i ljubitelji sporta. Ovim putem želimo da vas informišemo da Banjalučka basket asocijacija (BLBA) prvi put ove godine želi da organizuje projekat pod nazivom biznis – rekreativ liga u košarci”.

Osnovni koncept same lige je pospješivanje kvaliteta života građana putem konstantnih sportskih aktivnosti, promocija sportskog duha.

“Plan nam je da liga traje izmedju 12 i 15 nedjelja, čitavo takmičenje bi se igralo u dvorani SportTrend, koja se nalazi u sklopu banjalučkog Sajma, a marketinška zastupljenost lige bi bila na odličnom nivou, obzirom da će liga imati svoj sajt ,,biznis – rekreativ.com, te već postojeći facebook i instagram profil, koji će konstantno biti sponzorisani. Zamišljeno je da ligu u osnovi čini između 8 i 12 ekipa, međutim već u ovom trenutku nailazimo na iznenađujuće pojačano interesovanje za učešće u samoj ligi, te mislimo da će konačan broj ekipa biti 16″, kaže Zvonar.

Svi zanteresovani se mogu obratiti na sljedećima adresama i broju telefona:

Oficijelni Facebook – banjalučka biznis rekreativ liga,  Instagram – bl.basketasocijacija Kontakt tel – Mihajlo Zvonar 066/051-356 , Email – bl.basketasocijacija@gmail.com

foto:Promo BLBA

About The Author

Možda ste propustili