Nisam do sada naišao na metode koje praktikuje Trajković

Najiskusniji igrač koji je ovog ljeta pojačao redove Igokee je Domen Lorbek.

Slovenac kome je Igokea 14 klub u karijeri, oduševljen treninzima Nenada Trajkovića.

“Imam 33 godine, ali do sada nigdje nisam naišao na metode kakve praktikuje Trajković. Radi se dosta drugačije nego u mojim prijašnjim timovima, pa mi je zato vrlo zanimljivo. Šef je nametnuo visok ritam koji je dosta naporan, ali mislim da će, kako se bude bližio početak sezone, intenzitet biti smanjen”, rekao je Lorbek za “Glas Srpske”.

Prošle godine sa Olimpijom je gostovao u Laktašima i uvjerio se u vrhunske uslove, sada je samo dobio potvrdu kada je postao član vicešampiona BiH.

“Igokea je zaista ozbiljan klub i s obzirom na to da sam već igrao u Laktašima, nije mi trebalo mnogo vremena da se naviknem na novu sredinu. Sve je na vrhunskom nivou, počevši od osoblja u dvorani, stručnog štaba pa do saigrača”, rekao je Lorbek.

Lorbek smatra da će nova ekipa biti prijatno iznenađenje u ABA ligi.

“Mislim da imamo dosta iskustva, igrači koji su došli imaju kvalitet. Kada uporedim tim protiv kojeg sam igrao prošle sezone, smatram da je ovaj jači. Očekivanja u klubu su veoma visoka i na nama je da napornim treninzima pokušamo napraviti što bolji rezultat”, poručio je Lorbek.

foto:Igokea.rs

About The Author

Možda ste propustili