Trajković: Znam pravac kojim Igokea želi da ide

Nenad Trajković boravio u Laktašima.

Kao što je naš portal objavio Nenad Trajković je dogovorio sve sa Igokeom, ali još nije potpisao ugovor sa predstavnikom BiH u ABA ligi. Trajković je boravio u Laktašima i odradio par treninga sa ekipom.

“Situacija se kreće u veoma pozitivnom pravcu i moj agent s upravom kluba dogovara uslove saradnje i, kad postignu dogovor, potpisaću ugovor. Boravio sam u Laktašima i pobliže se upoznao sa situacijom u klubu, kao i mladim igračima od kojih se mnogo očekuje. U suštini znam pravac kojim Igokea želi da ide, kao i ciljeve koje želi da ostvari”, izjavio je Trajković za “Glas Srpske”.

Doskorašnji trener Žarko Milaković će biti pomoćnik , a novina je da će dugogodišnji asistent Milutin Latinčić voditi pionirsku ekipu.

“U principu, Milaković će biti uz mene, dok ćemo stručni štab još ojačati u onoj mjeri koliko klub to bude mogao da isprati. Imam neke ideje koje bih da sprovedem, ali ćemo prije toga razgovarati o njima. Polako postavljamo neke principe da bismo unaprijedili rad kluba i da imamo više ljudi u treningu te da radimo individualno”, istakao je Trajković.

Ugovore  za narednu godinu imaju kapiten Vuk Radivojević, Robert Rikić i Đorđe Milošević, Dalibor Ilić, Nemanja Nikolić, dok Nikola Jevtović ima opciju produžetka saradnje.

foto:BDA Sports International

About The Author

Možda ste propustili