Način na koji je finale zvršeno je ostavilo traumu

Jasmin Repeša se obratio javnosti saopštenjem.

Saopštenje bivšeg trenera Budućnosti prenosimo u cjelosti:

“Prije svega, želim da zahvalim svima na toplom prijemu i podršci. Hvala Klubu, navijačima, Upravnom odboru i predsjedniku kluba na protekla četiri mjeseca, koja će mi ostati u lijepom sjećanju. Od srca zahvaljujem igračima i stručnom štabu  na saradnji u ovoj od početka teškoj sezoni, koja nije završila kako smo željeli i očekivali. Ipak, ne treba zaboraviti da jedna sezona ne čini klub. Sport nije pitanje života i smrti. Budućnost Voli ima sve najbitnije preduslove- stabilnost, finansijku strukturu, navijače, podršku i entuzijazam, iz godine u godinu raste i  napreduje, ide uzlaznom putanjom.

Svi smo imali grešaka, ne poričem, ali ko radi, taj i griješi. Žao mi je što je sve ovako završilo. Ne u sportskom, nego u ovom drugom segmentu, koji nije u skladu sa mojim poimanjem sporta i života. Dobronamjerno sam ukazivao na to od prve finalne utakmice. Žao mi je ako je neko to pogrešno protumačio. Kao čovjek nisam opravdao ono što se dešavalo na
trećoj utakmici finala. Način na koji je finale zvršeno je ostavilo traumu, ne samo meni, nego i svima nama iz Kluba.

Još jednom toplo zahvaljujem svima, želim Budućnost Voliju puno sreće u daljem radu, sa nadom da ako regionalna košarka opstane, bude drugačija od ove finalne serije.

Jasmin Repeša

foto.Budućnost VOLI

About The Author

Možda ste propustili