Mornar ima još jedan potpis

Derek Nidam potpisao produžetak saradnje sa Mornarom.

Lazić iz Primorske je potpisao, Vajthed pa Pulen produžili ugovore, a danas je isto uradio i Derek Nidam. On je u još nezavršenoj sezoni postizao prosječno 11,5 poena, imao 4,5 asistencija i 4,1 skok po meču. Dva puta je u toku sezone biran za MVP igrača kola, i to u 2. kolu kada je na meču sa Igokeom ubacio 22 poena, imao 6 asistencija i 7 skokova, i u pretposljednjem kolu protiv Krke kada je ubacio 12 poena, imao 11 asistencija i 3 skoka. 

“Poslije telefonske sjednice ABA lige sam rekao da ću do 10. maja da formiram ekipu za narednu sezonu, bez obzira na završnicu ove takmičarske godine. Kostur tima će činiti momci koji su tu bili u završnici sezone. Sead Šehović će ga parafirati čim bude mogao kolima da dođe do Bara. Ostaju i Uroš Luković, Milko Bjelica, Radoje Vujošević, Nemanja Vranješ, Vukota Pavić i Marko Mugoša, koji od ranije imaju ugovore”, rekao je prvi čovjek kluba Đorđije Pavićević za podgoričke “Vijesti”.

“Potpisali smo ugovor sa još jednim igračem iz ABA lige, ali ćemo to objaviti kada mu istekne sporazum sa sadašnjim klubom. Tražimo i jednu “četvorku” na “peticu”, sličnog Mozliju iz Partizana”, poručio je Đorđije Pavićević.

Ako se sezona nastavi, ubijeđen sam da će Mornar biti najopasniji u plej-ofu. Imaćemo sve igrače na spisku, a nisam siguran da će u takvoj situaciji biti Partizan i Crvena zvezda, dok Budućnost vjerovatno hoće. Ali, da ne virimo u tuđe dvorište”.

foto: KK Mornar