Milojević prezadovoljan

Dejan Milojević poslije pobjede u Laktašima.

U najavi gostovanja Igokei, trener Mege Dejan Milojević rekao je kako bi eventulani trijumf puno značio njegovoj mladoj ekipi za nastavak sezone.

Mega je uspijela da dođe do pobjede 80:79 i Milojević je logično bio zadovoljan.

“Prezadovoljan sam pobjedom jer je Igokea sigurno napravila najkvalitetniju ekipu u posljednjih nekoliko godina.  Međutim, ja vjerujem u moju mladu ekipu i znao sam da možemo da igramo protiv svih. Tražio sam od igrača da budu čvrsti i strpljivi, kontrolisali smo igru veći dio utakmice ali kad imate mlade igrače kao što ima Mega, oscilacije su neizostavne. Na kraju smo bili u situaciji i da izgubimo utakmicu, ali smo bili dovoljno čvrsti i hrabri na kraju i uspjeli da ostvarimo važnu i vrijednu pobjedu”, rekao je Milojević i nastavio

“Ja stvarno mislim da odavde mnoge ekipe neće izaći sa pobjedom, kada imate ekipu koja je ovako mlada onda ovakva pobjeda mnogo znači na samopouzdanju”.

Mega je u finišu meča ispustila veliku razliku.

“Kraj trećeg perioda smo zaboravili u odbrani da preuzmemo igrače, napravili smo neke faulove u bonusu, a Igokea je to znala da kazni. Ipak, poslije toga smo uspeli da se dignemo i zbog toga mi je posebno drago”.

foto:printscreen/youtube

About The Author

Možda ste propustili