Milojević: Ponosan na momke

Dejan Milojević poslije prvog poraza u sezoni.

Mega je u šestom kolu prvi put poražena ove sezone. Partizan je sa novim trenerom Andreom Trinkijerijem slavio u Sremskoj Mitrovici 81:74.

Čestitam Partizanu na pobjedi. Danas smo odigrali napadački loš meč, ali ni odbrana nije bila sjajna. Mnogo je teško da se igra kad trojke šutiraš 31-3 i kad promašiš 12 slobodnih bacanja. U tom slučaju teško možeš da pobijediš ekipu kvaliteta kao što ima Partizan. I pored svega toga uspeli smo da priđemo na četiri poena minusa, ali onda smo u tim momentima donosili loše odluke, nismo dobro zagradili koš i primili smo trojke”, rekao je trener Mege Dejan Milojević i dodao kako je ponosan na svoj tim.

“Ipak, drago mi je da ekipa nije odustajala ni kada je gubila dvocifrenom razlikom. Moji igrači su pokazali karakter i želju, ali uz ovako loš procenat šuta teško je pobijediti. Imamo sad dva gostovanja, prvo je u Zadru i probaćemo svaku utakmicu da pobijedimo i da nastavimo dobru seriju. Momci su dali su sve od sebe, ali kada se uđe u loš ritam, sa niskim procentom realizacije nismo mogli da kažnjavamo neke situacije. Partizan je poslije svesno provocirao taj naš šut, a da je neka trojka ušla vjerovatno bi se promijenila sutuacija, ali nije. Partizanu i Trinkjeriju želim sve najbolje u nastavku sezone”.

foto:printscreen/youtube

About The Author

Možda ste propustili