Miljenik zagrebačke publike ponovno pod ‘Tornjem’!

Cibona je vratila u svoje redove miljenika zagrebačke publike,  Igora Marića!

Dečko iz Dubrave potpisao je ugovor na godinu dana, a publika ga pamti po nastupima u sezoni 2018./2019. kad je Cibona osvojila naslov prvaka Hrvatske.

“Naravno da mi je drago što smo uspjeli vratiti člana naše pobjedničke postave. Igor je veliki profesionalac i veliki čovjek! Doveli smo ga da ove sezone bude podrška našim mladim igračima prvenstveno u toj vanjskoj liniji Nakić – Drežnjak. Ne treba ga puno predstavljati za razliku od prije dvije sezone kad su se ljudi pitali koga smo to doveli, ko je Igor Marić. Sad svi znamo ko je i nadam se da ćemo ponoviti ovu sezonu na isti način kao i kad je on zadnji put bio s nama”, rekao je trener Cibone Ivan Velić.

“Sretan sam što sam potpisao novi ugovor s Cibonom i što se vraćam u Zagreb obući Cibonin dres! Veseli me nova sezona, pogotovo to što ove godine imamo dosta novih mladih igrača. Biće užitak raditi. Nadam se da ćemo ostvariti sve zacrtane ciljeve i imati uspješnu sezonu. Takođe se nadam da će ova situacija s koronom što prije završiti i da će se navijači vratiti na tribine i podržavati nas u što većem broju”, kaže Marić.

foto: Cibona/Zeljko Baksaj & Domagoj Vranar & Gordan Lausic