Mijatović: Uvijek prijatno u Partizanu (VIDEO)

Predrag Mijatović posjetio je KK Partizan.

Legendarni fudbaler Partizana i Reala izjavio je kako mu uvijek prijatno kada je u kući crno bijelih.

Bivši napadač Partizana, Valensije, Real Madrida, Fiorentine i Levantea razgovarao je sa predsednikom košarkaškog kluba Ostojom Mijailovićem.

Uvijek se prijatno osećam kada sam u kući Partizana. To je kuća svih nas partizanovaca. Košarku kao sport obožavam i kada sam bio profesionalni fudbaler uvijek sam na tim kratkim odmorima volio da igram basket. Jeste da sam nizak za taj sport, ali pratim i košarku i KK Partizan. Situacija je veoma pozitivna otkako je moj prijatelj postao predsjednik (Ostoja Mijailović), to je činjenica. Radujem se kada KK Partizan osvaja trofeje i pravi dobre rezultate”, rekao je Mijatović za TV Partizan.

Vidim da su svi sportovi u velikim problemima, klubovi su bili naviknuti na finansijsku situaciju, a sad je nemoguće predviđati šta će se desiti i u narednih deset dana. Dosta je komplikovano, Ostoja to dobro zna, veliki ljudi i velike vođe se vide u teškim situacijama. Uvijek postoji rješenje, svi zajedno moramo da što prije izađemo iz ove situacije. Inače sam optimista…“

foto:šrintscreen,KK Partizan,video BC Partizan tv