MERIDIANBET SPORTSKA LIGA: Ovo su kandidati za MVP priznanje

Meridianbet Univerzitetska sportska liga Banja Luka bliži se kraju

Meridianbet Univerzitetska sportska liga Banja Luka bliži se kraju, kvalitet igre je sve veći, a istakli su se i kandidati za MVP priznanje.

Do kraja lige ostalo je veoma malo, svega dva kola regularnog dijela. U fudbalskoj ligi ekipama Elektrotehničkog fakulteta i Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta (FFVIS) fali samo po jedna pobjeda da i matematički obezbijede učešće na završnom turniru. U košarci, u takvoj situaciji je samo Fakulteta fizičkog vaspitanja, koji će u sljedećem kolu dočekati ETF, u reprizi finala studentskih igara.

Što se tiče trke za MVP priznanje, za sada su se izdvojila po tri imena. U fudbalu to su Nikola Turanjanin (FFVIS), Đorđe Sikimić (ETF) i Marko Nikić (FFVIS), a u košarkaškoj ligi to su Nikola Ritan (Mašinski fakultet), David Gajić (FFVIS) i Đorđe Gavrilović (ETF).

Kavalitet same igre je sve veći kako se bližimo kraju i u zavšnici očekujemo igru i zalaganje kao na profesionalnom nivou. Još jednom bih se zahvalio generalnom sponzoru, kompaniji Merdian, bez koje ništa od ovoga ne bi bilo moguće – rekao je predsjednik Meridianbet univerzitetske sportske lige, Nenad Đorđić.

Dodao je da su očekivali kvalitetnu igru jer su fakulteti poslali najbolje sportiste koje imaju, a među njima su i bivši reprezentativci Srbije i BiH u mlađim košarkaškim kategorijama, kao i bivši igrači poznatih bh. fudbalskih klubova.

Borba za plej-in će u oba sporta biti veoma neizvjesna i dosta ekipa i dalje ima šanse da se domogne 6. mjesta i tako obezbijedi kartu za završnicu.

Završnica je planirana za 4. jun, kada će se odigrati plej-in, i 6. jun, kada nas očekuje veliko fajnal for takmičenje.

Tokom završne faze i ostali studenti će dobiti priliku da se pokažu u disciplinama kao što su brzo šutiranje trojki i gađane prečke.

Vidimo se na terenima K4, na završnici Meridianbet Univerzitetske sportske lige.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama. 

About The Author