MERIDIANBET: 100% BONUS ZA PRVI TIKET! Može li bolje?

Registruj se, sastavi prvi tiket, jer Meridian te časti sa 100% bonusa!

Konačno sport se vratio, ako su tribine prazne, uslijed pandemije korona virusa, bar sad na malim tv ekranima možemo da pratimo omiljene sportove. I postoji li bolji način, nego kad vjerujemo u svoje favorite, da u isto vrijeme i zaradimo?

Sportska kladionica Meridian je odlučila da sve novoregistrovane igrače časti sa nevjerovatnim bonusom od 100% za njihov prvi tiket. Da, dobro ste pročitali, svi igrači koji se registruju na mobilnoj aplikaciji ili na web sajt meridianbet.ba, sastave prve tiket, dobijaju bonus.

Sve što treba da uradiš jeste da kontaktiraš korisnički servis Meridian kladionice, nakon završetka mečeva i rezultovanja parova, te BEZ OBZIRA da li je tvoj tiket dobitni, ili gubitni, novac koji si uplatio na svoj prvi tiket, ti se uplaćuje na tvoj bonus račun, dakle šta god da je ishod meča, igrač Meridiana je uvijek dobitnik! Šansa da se dokažeš je tu, zato ne propuštaj priliku, već pravac na meridianbet.ba, i neka tvoje znanje postane realni dobitak! Meridian kuća najboljih bonusa, i najboljih kvota!

About The Author