MERIDIAN UZ „MALENE“: Podrška ženskoj košarci i novim trijumfima

Brane Čovičković

foto:promo

Meridian i ŽKK Mladi Krajišnik iz Banjaluke potpisali su sponzorski ugovor, čime se nastavlja Meridianova dobra praksa pomoći domaćim sportskim klubovima.

Regionalni lider u industriji priređivanja igara na sreću novo partnerstvo ozvaničio je uz želju da banjalučke košarkašice na parketu uvijek trijumfuju i na tabeli Premijer Lige BiH budu na najvišoj poziciji.

Saradnje koje smo ostvarili s domaćim i košarkaškim klubovima u regionu pokazuju koliko volimo sport i tu je moralo biti mjesta i za ŽKK Krajišnik. Ne mislimo tu samo na rezultate koji postižu, nego i tradiciju i sve ono što „Malene“ znače za žensku košarku i Grad na Vrbasu”, kaže Nikola Milisavljević, operativni direktor u kompaniji Meridian.

U ovoj kompaniji ubijeđeni su da „Malene“ i danas, u svojim redovima, imaju sportistkinje koje će Banjaluci donijeti novu košarkašku slavu.


“Čast je i zadovoljstvo što i mi započnemo saradnju sa tako renomiranom i velikom kompanijom kao što je Meridian. Izuzetno nam je drago što su nas prepoznali i prihvatili za saradnike i tako se uključili u obilježavanje našeg jubileja – 60 godina postojanja“, kaže Brane Čovičković, generalni menadžer Mladog Krajišnika i dodaje da je ovo tek početak saradnje koja će trajati godinama.

Podsjećamo, klub koji proslavlja šest decenija postojanja pravi je rasadnik talenata. U prilog tome govori i činjenica da su u njemu svoje karijere započele legendarna Slađana Golić i košarkaška zvijezda Saša Čađo.

ZA DOMAĆU KOŠARKU

Meridian je već nebrojeno puta pokazao da ne pravi razliku između „velikih“ i „malih“ i time, kako vole naglasiti, domaću košarku vraćaju na stare staze slave.

Od Sarajeva i Tuzle, preko Banovića i Donjeg Vakufa, pa do Višegrada i Banjaluke – podršku su usmjerili na timove iz Premijer lige BiH i Prve lige RS. Osim KK Bosna Meridianbet, Meridian je ponosni sponzor i ŽKK Mladi Krajišnik, KK Promo, OKK Sloboda Tuzla i ŽKK RMK Banovići.

About The Author