MERIDIAN SPECIJAL: Želiš li BONUS od 20 KM BEZ USLOVA i dodatni poklon za tekmu Zvezde?

Samo u sporstkoj kladionici Meridian, 20 KM, BEZ USLOVA, za sve novoregistrovane igrače i dodatni GIVEAWAY!

Euroliga srijeda za sve ljubitelje košarkaške igre je poseban spektakl, ali pogotovo kad igra Crvena zvezda. Beograđani večeras idu po pobjedu, jer put u Top 8 to zahtjeva, zar ne?

Za ovu reviju najbolje evropske košarke, samo u kladionici Meridian, sve novoregistrovane igrače na sajtu meridianbet.ba, čeka nevjerovatni BONUS OD 20 KM BEZ USLOVA, ali ipak, tu Meridian ne staje, bonusi ima samo da „pršte“!

Crvena zvezda svoj meč u Euroligi počinje 15 minuta kasnije, te će od 20.45h gostovati protiv Asvela. Ova utakmica je bila zakazana 15.10, ali je odložena zbog loše situacije, uzrokovane pandemijom korona virusa. U međuvremenu Asvel je stigao do prve pobjede, dok je Zvezda nakon podviga protiv CSKA u Beogradu, vezala dva uzastopna poraza na gostovanjima. „Brejk“ u Lionu mnogo bi značio ekipi i svakako „pogurao“ ka Top 8 fazi! Ove ekipe su do sad odigrale 2 meča i oba puta ,,Delije“ su bile bolje.

I sad najavljeni specijal: Ukoliko zapratiš facebook stranicu kladionice Meridian, Meridianbet ( BA ) i u komentaru ostaviš svoj tip ko pobjeđuje u oba poluvremena, označiš prijatelja sa kojim gledaš evropske tekme, specijalna NAGRADA od 20 KM na bonus računu, čeka 5 najspretnijih. Dobitnici će biti određeni random algoritmom.

Meridian – kuća najvećih bonusa!

About The Author