Milojević:Uveli smo Igokeu u naš ritam

Dejan Milojević i Goga Bitadze nakon pobjede protiv Igokee.

Mega je oba puta ove sezone pobijedila Igokeu u ABA ligi. U posljednjem kolu ove sezone u regionalnom takmičenju tim Dejana Lilojevića je slavio 99:87 i tako došao do osme pobjede i devete pozicije na kraju takmičenja.

“Jako sam zadovoljan ovom utakmicom i načinom na koji smo igrali. Uspeli smo da uvedemo Igokeu u naš ritam, da igramo brzo, na veliki broj poena, jer smo znali da je Igokea mnogo opasnija u pozicionoj igri. Umiju da umrtve protivnika, znaju da igraju na mali broj poena što se najbolje vidjelo u prošlom meču kada se Zvezda mučila punih 35 minuta. Međutim, sjajno smo trčali, uvukli smo ih u bržu igru gdje se mi mnogo bolje snalazimo, a imali smo i čak 30 asistencija što je najbolji pokazatelj naše sjajne timske igre i mislim da smo zasluženo slavili. Sada imamo vremena da zaliječimo neke povrede koje imamo i da se dobro spremimo za početak domaćeg prvenstva”,rekao je trener Mege Dejan Milojević.

Goga Bitadze bio je najefikasniji u svom timu sa 18 poena.

“Ovo je bio dobar način da se završi ABA ligu za ovu sezonu, jer mnogo nam znači što smo takmičenje u regionalnoj ligi okončali pobjedom. Imali smo sjajnu hemiju u ekipi, mislim i da smo pokazali određeni napredak i mislim da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji”,rekao je centar Mege.

foto:Nenad Vuruna/KKigokea

About The Author

Možda ste propustili