MATEMATIKOM ZARADIO MILIJARDU NA KLAĐENJU: Ovu igru u BIH ima samo Meridian!

Adrenalinska zabava ili matematika? Ekskluzivno u Meridianu, svijetski MEGA HIT – TRKE KONJA I PASA UŽIVO!

Bil Benter je možda ime za koje do sad niste čuli, ali sad ćete ga svakako vrlo dobro zapamtiti. Naime, ovaj „majstor za kladionicu“ je matematiku iskoristio na najbolji mogući način i naplatio kladionicu za čak MILIJARDU DOLARA!

Bil je svoje bogastvo stekao zahvaljujući algoritmu, koji je sam razvio. Nije igrao „na osjećaj“, već iskoristio statistiku, te analizom tipovao na to ko osvaja trku, ali i na to koja tri konja će biti među prva tri. Jednom, čak nije htio da naplati tiket od 16.000.000$, jer to ne bi bilo „sportski“, već samo poslao svim kladionicama, kao dokaz da je tako nešto moguće. Ono što je on radio jeste određivao „pravu kvotu“, pa tako da bi ako bi kladionica dala omjer 4:1, njegov bi bio 3:1, ali u sastav njegovog algoritma, ulazila je i najmanja promjena. Od toga šta je konj „doručkovao“, do vremena na kojem određeni trkač voli da trči.

Bil Benter je uradio nešto gotovo nemoguće, ali sad se takva prilika pruža svima u Bosni i Hercegovini. Samo u Meridianu imaš priliku da igraš TRKE KONJA I PASA UŽIVO u realnom vremenu.

Vrijeme digitalnih trkača, odavno je prošlo. Iskoristi priliku da osjetiš „šmek“ pravih hipodroma, pravu tradiciju igre za lordove. Tipuj na brzinu i gracioznost konja, ili agresivnu brzinu pasa. Smisli svoju najjaču kombinaciju, jer KVOTE SU BRUTALNE.

Za sve novoregistrovane „majstore“ na meridianbet.ba, 10 KM ZA BESPLATNO KLAĐENJE PLUS 300 BESPLATNIH SPINOVA , je spremno i čeka najbolje!

Iskoristi priliku da doživiš osjećaj pobjednika, dok tvoj favorit grabi ka cilju. Neki kažu da je bolje i od seksa.

Meridian – kuća najvećih kvota!

About The Author