Ljubičić: Da pokažemo da smo najbolji

Marko Ljubičić za naš portal najavio polufinalnu seriju Igokea – Bosna Royal.

Igokea u srijedu od 19 časova i 30 minuta protiv Bosne na domaćem terenu počinje polufinalnu seriju šampionata BiH. Marko Ljubičić plejmeker Igokee za naš portal najavio je prvi meč.

“Ovaj period od sedam dana iskoristili smo da se pripremimo na najbolji mogući način. Obzirom da svi znamo da smo u Mostaru ispustili tu šansu da krenemo sa prve pozicije. Ova nedelja nam je bila okrenuta ka tome da popravimo te naše “dječije bolesti” i greške, koje smo imali u prethodnom periodu. Nadam se da ćemo već sutra pokazati da smo spremni za ono za šta smo se okupljali na početku sezone”, kaže Ljubičić.

Uvjeren je da je njegova ekipa bolja od Bosne.

“Očekujem pozitivan ishod. Mislim da smo tu mi favoriti. Nadam se da ćemo da prođemo ovu polufinalnu seriju i nadam se finalu”.

Ljubičić smatra da nije prevelik hendikep za njegovu ekipu činjenica da su u plej ofu ušli sa druge pozicije.

“Vjerovatno da je to za klub kao što je Igokea je nepoznanica, pošto su prethodnih nekoliko godina bili na toj čelnoj poziciji. Ali košarka je takva da uvijek ima puno iznenađenja. Vidjeli ste ove sezone da je BiH prevenstvo dosta zanimljivo da svako svakog može da dobije. Tako da mislim da to možda i ne igra neku ulogu. Mi kao Igokea moramo da pokažemo da smo najbolji i uvjeren sam da ćemo to i uraditi”, optimista je plej Igokee.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili