Lučić i Mačvan su mi pričali o Partizanu

U razgovoru za klupsku televiziju prve utiske o Partizanu iznio je Redži Reding, posljednje pojačanje crno bijelih.

“Očekujem da provedem dobar period ovde. Navijači su odlični, a klubu za sada dobro ide. Imaju dobru sezonu i nadam se da ću na svaki način doprinijeti da završe uspješno sezonu. U boljoj sam formi nego što sam očekivao. Došao sam iz Filadelije i cilj mi je da budem u što boljem stanju. Uspješno sam sinoć trenirao sa ekipom, a trener očekuje od mene da klubu doprinesem iskustvom”, rekao je Reding.

Svjestan u kakav je klub došao.

Igrao sam protiv Partizana. Imam stare saigrače koji su mi pričali o klubu i gradu. To su Lučić i Mačvan. Dobri su momci, dosta smo pričali i lijepo su me pripremili. Sjećam se navijača od prošle godine. Znam da navijači vole Partizan, da podržavaju klub. Zahvaljujem se navijačima na porukama podrške koje dobija otkako sam potpisao za ovaj klub. Svi su me ohrabrili. Doduše, bilo je i nekih komenatara i onih koji su mi rekli da ne dolazim. Hvala svima koji su mi poželjeli dobrodošlicu i nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja”, dodao je Reding.

Smatra da će pomoći crno-bijelima svojim iskustvom.

“Trener očekuje da doprinesem timu iskustvom. U ekipi ima dosta mladih i nekoliko iskusnijih igrača. Ovo je moja deseta sezona kako igram u Evropi. Tako da sam sam iskusan. Nadam se da će i igrači i navijači cijeniti moje iskustvo i da ću doprinijeti klubu“.

Trener Andrea Trinkijeri je svjestan da Reding nije u baš najboljoj formi.

“Mislim da sam protiv Redžija igrao jedno pet finala. Četiri ili pet. Meni je jako važno šta kažu Milan i Luča jer su to igrači koji ne igraju za Partizan trenutno, ali će uvijek biti igrači Partizana. I kada neko tako kaže za drugog igrača to znači da smo na pravom putu. Vidjećemo šta može da nam može dati na terenu. Nije u ritmu, nije u nekoj formi, ali polako. Imamo utakmice u kojima možemo da mu pružimo neke minute u kojima može da se uigra”, istakao je Trinkijeri.

foto:printscreen/youtube