Ljudina ĐORĐIJE PAVIĆEVIĆ

Predsjednik košarkaškog kluba Mornar Đorđije Pavićević donirao je Opštoj bolnici u Starom Baru 50.000 evra za dva najsavremenja respiratora i 10.000 evra za osnovna zaštitna sredstva (maske, rukavice, alkohol i drugo).

Ovaj potez predsjednika KK Mornar, koji je poznat po svojoj humanosti i u mnogo bezazlenijim situacijama, mogao bi da bude signal i za ostale barske privrednike da pomognu Barskoj bolnici shodno svojim mogućnostima.

Đorđije Pavićević je osvjedočeni humanista, sportista i donator što je pokazao i u ovoj situaciji u kojoj bi se njegovom gestu obradovali svi zdrastveni radnici na planeti. Zahvaljujem mu se i ovom prilikom, u ime svih stanovnika Bara, Ulcinja i dijela Budve koji gravitiraju našoj bolnici a ima ih preko 80,000. Đorđije je i prije sedam godina bio najznačajniji donator prilikom renoviranja internog odjeljenja Opšte bolnice u Baru tako da nas u neku ruku nije iznenadio njegov gest jer nas je navikao da bude tu kada najviše zatreba”, prokomentarisao je direktor bolnice u Baru dr Dragoslav Tomanović.

foto: KK Mornar

About The Author