KS RS osudio vrijeđanje košarkašica Orlova

foto:kosarka24.ba

Košarkaški savez Republike Srpske se oglasio povodom neprimjerenog pisanja na facebook stranici Mladog Krajišnika gdje su vrijeđane košarkašice gradskog rivala nakon finalne utakmice Kupa Republike Srpske.

Saopštenje prenoscimo u cjelosti:

“Košarkaški Savez Republike Srpske osuđuje postupke i objave na portalu Košarkaškog kluba Mladi Krajišnik Banja Luka, po završetku Finalne utakmice KUP-a Republike Srpske koja je odigrana U Banja Luci između KK Mladi Krajišnik i ŽKK Orlovi.

Izvršni odbor Košarkaškog saveza Republike Srpske će na sjednici koja je zakazana za 12. 02. 2020. godine razmatrati ovaj slučaj, te u skladu sa svojim nadležnostima, a na osnovu normativnih akata Košarkaškog saveza Republike Srpske donijeti odgovarajuće zaključke i odluke.

Očekujemo da će novo rukovodstvo KK Mladi Krajišnik koje narednih dana treba da bude imenovano, imati u vidu dešavanja u i oko KK Mladi Krajišnik u posljednjih nekoliko godina, te da ovakvih i sličnih dešavanja više neće biti, kako u interesu košarkaškog sporta, tako i u prvenstvenom interesu KK Mladi Krajišnik Banjaluka”, piše u saopštenju Košarkaškog saveza Republike Srpske.

foto.ksrs