Kompanija NIS i KK Partizan NIS nastavljaju saradnju

Kompanija NIS i Košarkaški klub „Partizan“ nastavili su danas višegodišnju saradnju potpisivanjem novog sponzorskog ugovora. Ovaj dokument su u Kući Partizana u Beogradu potpisali Kiril Tjurdenjev, generalni direktor kompanije NIS i Ostoja Mijailović, predsjednik košarkaškog kluba Partizan.

Budući da obe strane teže istom cilju, a to je da budu najbolji u oblasti kojom se bave, nastavak uspješne saradnje u ovim izazovnim vremenima pokretač je za ostvarivanje još boljih rezultata. Uzajamna podrška biće dodatna energija na putu ka ostvarivanju zacrtanih ciljeva.

„Ono što je zajedničko NIS-u i košarkašima Partizana jesu spremnost na izazove, šampionski  i timski duh i činjenica da smo najjači kad je najteže. Zato smo tako dugo prijatelji i zato ne odustajemo od podrške. Navijamo za sve buduće pobede i sigurni smo da ćete ponovo Evropi pokazati kako je dobra i jaka srpska košarka“, izjavio je Kiril Tjurdenjev, generalni direktor NIS-a.

Predsjednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović izrazio je zahvalnost NIS-u na nastavku podrške i ocenio da nastavak saradnje dokazuje i ozbiljnost kluba da nastavi borbu za trofeje.

„Kompanija NIS je više od 10 godina sa Košarkaškim klubom Partizan. Prošli smo zajedno i lijepa i teška vremena, ali smo ostali zajedno. Pored našeg generalnog sponzora sa nama su, rame uz rame, i naši navijači koji su u prošloj sezoni kupovinom karata u velikoj meri obezbedili tekuću likvidnost kluba i pomogli nam u ostvarivanju dobrih rezultata. Za nekoliko dana pokrećemo naš projekat za navijače „Vera i vernost“. Najvjerniji klubu će imati priliku da kupovinom sezonske karte pomognu klubu da ostane likvidan i tokom ove sezone“, rekao je Mijailović. 

Kompanija NIS i KK Partizan neguju višegodišnje partnerstvo koje je 2013. godine krunisano generalnim sponzorstvom kompanije. Košarkaški klub Partizan je jedan od najuspješnijih i najpopularnijih sportskih kolektiva ne samo u Srbiji, već i u regionu. Košarkaši Partizana su u dosadašnjoj istoriji osvojili 21 titulu državnog prvaka, 16 nacionalnih kupova, šest titula Jadranske (regionalne) lige, tri međunarodna Kupa „Radivoja Koraća“, kao i titulu prvaka Evrope 1992. godine. 

(Foto: KK Partizan NIS)