KK PARTIZAN: Počinje prodaja sezonskih ulaznica

U ponedeljak, 29. jula, počinje prodaja sezonskih karata za sve utakmice koje će KK Partizan NIS igrati kao domaćin u sezoni 2019/20.

Iako nije prvi put da naš tim igra u Areni, ona je tek sada postala naš novi dom. Nakon 28. godina, pesma „Pođimo u halu, na Novi Beograd“ ponovo će mamiti osmjehe na licima svih kojima je srce crno-bijelo.

Tačno u 10 časova, ovog ponedeljka kreće prodaja karata na dobro poznatim mestima:

Ticketline Novi Beograd, Bul. Milutina Milankovića 1, lokal 46 (iza Medigroup bolnice) radnim danima od 09:00 do 18:00 časova, subotom od 10:00 do 16:00 časova

Stadion Partizana, Humska 1, kancelarija 216, od 10:00 do 16:00 časova.

Prodaja se vrši i online putem servisa www.ticketline.rs uz mogućnost dostave na kućnu adresu širom Srbije, kao i uz mogućnost plaćanja preko računa. Rezervacija ulaznica se vrši putem telefona: 011/2030-570 i 011/2030-190  a telefonski poziv se tarifira po cijeni lokalnog poziva.

Pored većeg komfora za gledaoce i igrače, bolje povezanosti sa ostalim dijelovima grada, više parking mjesta, besplatnog Wi-Fi interneta, savremene ventilacije i klimatizacije, Štark arena donosi i nove sektore za publiku pred kojom je sada veći izbor ulaznica za koje se mogu odlučiti.

Cijeneći vjernost i odanost svojih navijača, KK Partizan NIS je pripremio posebne popuste za navijače koji svoje ulaznice kupe ranije i posebno za vlasnike sezonskih ulaznica od prošle godine, kada je skoro 4.000 ljudi kod sebe imalo ovaj simbol vjernosti klubu. Iskoristite priliku i do 15. avgusta ostvarite najveće popuste!

Cijene sezonskih ulaznica po sektorima i po datumima su:

Napomena: Svi kupci ulaznica za Premium kategoriju, na poklon dobijaju parking propusnicu za rezervisani prostor.

Svi kupci sezonskih karata, u prilici su i da kupe parking propusnicu po cijeni od 6.000 dinara.

KUPOVINA NA ŠEST RATA!

Vlasnici kreditnih kartica Banka Intesa i Societte Generale putem servisa Ticketline imaju mogućnost plaćanja ulaznica na 6 mjesečnih rata.

Budite uz vaš Partizan u novom ambijentu! Tokom mečeva, očekuje vas novi nivo organizacije i sadržaji kojim će vaš doživljaj utakmice biti dodatno obogaćen!

Obezbijedite svoje mesto na vrijeme, budite uz Parni valjak dok bori se za pobjede i titule!

foto.kkpartizan

About The Author