Pavićević: Da dobijemo Zvezdu

Košarkaši Mornara prvi put u istroriji kluba izborili plej off.

Mornar je na kraju četvrti na tabeli. Ligaški dio sezone završili su ubjedljivom pobjedom protiv MZT-a i na kraju su imali 14 pobjeda i osam poraza.

“Regularni dio sezone bio je kao iz snova. Zahvalio bih se igračima na zaista perfektnoj sezoni. Dali su sve od sebe. Bilo je u početku malo turbulencije dok se nismo našli, poslije je bila jedna vrsta poezije. Utakmicu sa MZT-om smo završili onako kako smo i željeli – da svi igraju, da rasporedimo minutažu pred duel sa Ostendeom i da publika uživa”,rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević.

U polufinalu plej ofa ABA lige igraće sa Crvenom zvezdom,koja je prva poslije ligaškog dijela šampionata i imaće prednost domaćeg terena.

“Čeka nas plej of u koji ne idemo sa bijelom zastavom. Svi vjerovatno misle: to je to što smo vidjeli od Mornara u ovoj sezoni, a ja vam kažem da nismo rekli posljednju riječ. Uz sve dužno poštovanje prema šampionu Crvenoj zvezdi, a bilo bi neumjesno da joj prijetimo, moram da naglasim da idemo u Beograd da probamo da dobijemo. Još jednom ponavljam, a to sam rekao prije tri mjeseca i u to ubijedio i igrače: ne plašimo se nikoga. Kad neko u životu radi dobre stvari, dobro mu se i vraća. Tu mislim na svog brata Đorđa. Ovoliko truda i ulaganja vratilo mu se na najbolji mogući način. Ponosan sam na njega, a ja sam zadovoljan što je i moja malenkost doprinijela u postizanju ovog rezultata. Čitav grad, a i Crna Gora mogu da se diče rezultatom koji smo postigli. Dobili smo mnogo navijača širom bivše Jugoslavije i svima im se najsrdačnije zahvaljujem na podršci”,rekao je Pavićević.

foto:kosrka24.ba

About The Author

Možda ste propustili