Završen kamp KK Igokea (FOTO)

Protekle sedmice u Banji Vrućici u Tesliću održan je treći Igokea košarkaški kamp.

U prelijepom ambijentu Banje Vrućice 12 trenera radilo je na košarkaškom usavršavanju sa 91. polaznikom.

Po dva trenera bili su zaduženi za jednu grupu. Dječaci i djevojčice bili su podijeljeni u šest grupa, pa su na tri terena tri grupe istovremeno imale trening. Svakodnevno grupe su imale po dva treninga ( jutarnji i popodnevni), između kojih se odlazilo na bazene, da bi večernji termini bili rezervisani za takmičenja, 1 na 1, šutevi za 2 ili 3 poena, poligon, slobodna bacanja i igra 5 na 5.

Sa mladuim košarkašima radilo je 12 trenera: Darko Trkulja, Željko Kelečević, Milutin Latinčić, Bojan Gvozderac, Nevena Gašić, Stefan Grabljić, Aleksa Miljević (Igokea), Miljan Pajić (Sokolac), Rajko Kojić (Rogatica), Duško Samardžija(Čelinac), Boris Jokanović (Bileća), Đorđe Ninković (Trebinje).

“Ove godine broj učesnika se uduplao, što je svakako dokaz kvalitetnog rada Košarkaškog kluba Igokea sa svim mlađim selekcijama. Na kampu su učestvovali dječaci iz svih krajeva Republike Srpske: Banja Luke, Laktaša, Gradiške, Čelinca, Prnjavora, Dervente, Bratunca, Drvara, Rogatice, Sokoca, Čajniča, Bileće, Gacka, Nevesinja, a imali smo priliku i da ugostimo nekoliko dječaka iz Kanade, Amerike i Francuske, kao i Srbije što nam je izuzetno zadovoljstvo. Prvi put na kampu su učestvovale i curice koje su imale i ženskog trenera”, kažu u KK Igokea.

Svaki od učesnika pojedinačno je uradio mjerenja, i testiranja stopala i kičme. U saradnji sa Sport Studiom u Banja Luke njihovi članovi su u sali Hotela Kardial testirali svakog učesnika. U narednom periodu sve rezultate dostaviće klubovima i igračima, pomoću koji će imati uvid u eventualne nedostatke na kičmi i stopalima.

Tokom kampa predstavnici kluba posjetili su područnu Osnovnu školu “Petar Petrović Njegoš” u Vrućici kojoj su donirali lopte i majice.

foto:igokea.rs

About The Author

Možda ste propustili