Juniori Srbije u Moskvi

Muška juniorska reprezentacija Srbije, igrači rođeni 2000. godine i mlađi, otputovala je danas u Moskvu gdje će 17. i 18. jula odigrati dvije kontrolne utakmice sa selekcijom Rusije.

Biće to svojevrsna generalna proba pred početak Evropskog prvnstva koje se od 28. jula do 5. avgusta održava u Letoniji.

Izabranici selektora Aleksandra Bućana u dosadašnjem dijelu priprema boravili su na Zlatiboru, Vrnjačkoj Banji i u Vršcu, gdje su odigrali pet kontrolnih utakmica protiv selekcija Turske i Francuske.

“Zadovoljan sam urađenim u dosadašnjem dijelu pripremnog perioda. Do odlaska na Evropsko prvenstvo ostalo nam je još samo desetak treninga i dvije utakmice sa selekcijom Rusije koje moramo da što bolje iskoristimo”, istakao je Aleksandar Bućan, selektora U18 selekcije Srbije.

Na dvomeč sa selekcijom Rusije selektor Bućan poveo je u Moskvu sljedećih 14 igrača: Pavle Kuzmanović, Altin Islamović, Luka Cerovina, Bogdan Nedeljković, Marko Pecarski, Bogdan Rutešić, Zoran Paunović, Arijan Lakić, Lazar Grbović, Toma Vasiljević, Aleksandar Šrajer, Dalibor Ilić, Uroš Trifunović i Filip Petrušev.

foto:kss

About The Author

Možda ste propustili