Jovanović pohvalio mlade snage

igokea

foto: Marija Vuruna/igokea mtel

Košarkaši Igokee upisali su četiri pobjede u nizu u ABA ligi. Prebrinuli su brige oko opstanka, a u uspjeli su da daju i priliku mlađim košarkašima.

Poslije trijumfa u pretprošlom kolu u Zadru trener Igokee je pohvalio igru mladih bekova Koste Kondića i Ognjena Stankovića, koji je nedavno napunio 18 godina. U nedjelju u Laktašima šansu je dobio i 17. godišnji Ognjen Radošić, koji je upisao i prve poene u regionalnom takmičenju.

“To nam jeste plan da oni svoje prilike prvo zasluže, a onda na terenu to opravdaju. Ja znam da to često nije lak posao da ima puno uspona i padova i treba strpaljenja. Zadovoljan sam kako rade i kako se ponašaju, to mi je za početak važno. Oni su dobri momci, dobro treniraju i nadam se da će iz dana u dan iz kola u kolo da budu bolji. Čak i ako ne budu statistički dobri, da rade one zadatke, koje treba da rade. Da uvijek imaju puno energije kao najmlađi da igraju dobru odbranu i ostalo sam siguran da će doći”, rekao je za portal košarka24.ba Jovanović.

Igokea do kraja ligaškog dijela ABA lige ima da odigra još četiri meča. Potom slijedi Lige BiH i dovoljno utakmica da mladi igrači pokažu potencijal.

About The Author