Jovanović nije više trener Cibone

Vladimir Jovanović nije više trener zagrebačke Cibone.

Sporazumnim dogovorom između KK Cibona i dosadašnjeg trenera prve ekipe Vladimira Jovanovića raskinuta je suradnja. Ovakva odluka rezultat je detaljno provedene zajedničke analize ostvarenih rezultata u proteklom vremenu. U narednoj utakmici koja je na redu u nedjelju, 9. januara, ekipu će voditi dosadašnji pomoćni trener Bariša Krasić.

Vladimir Jovanović na klupu KK Cibona došao je 2. februara 2021. godine te je dao značajan doprinos ostvarenim sportskim rezultatima i razvoju mladih talenata kluba saopšteno je iz KK Cibona.

„Ovim putem želio bih se u ima čitavog Kluba zahvaliti Vladimiru Jovanoviću na iznimnom trudu i pozitivnoj energiji koju je uložio u svoj rad kao trener KK Cibona. Kao vodstvo Kluba još jednom želimo istaknuti kako smo svjesni situacije i okolnosti koje su predstavljale poseban izazov u vođenju prve momčadi, a zbog čega još jednom ističemo zahvalu dosadašnjem treneru. Želimo mu puno sreće u daljnjoj karijeri te brojne uspjehe i pobjede, koje će svojim trudom i znanjem definitivno postići.“ – dodao je ovom prilikom Mauro Lukić, direktor KK Cibona.

KK Cibona okreće se nastavku sezone i nadolazećim utakmicama te stabilizaciji Kluba na poslovnom i sportskom planu.

„Pred nama je niz jakih utakmica i napravit ćemo sve kako bismo svi zajedno podigli razinu kvalitete naše igre. Imamo oslabljen roster zbog brojnih ozljeda, ali vjerujem da će momci koji su na raspolaganju dati sve od sebe. Nadam se da će ova zajednička odluka kojom je došlo do prekida suradnje s dosadašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem izazvati određen podražaj kod igrača te pokrenuti seriju pozitivnih rezultata. Bariša Krašić preuzet će momčad u narednom razdoblju, poznaje dobro čitavu momčad i vjerujem da neće trebati puno vremena za prilagodbu“, istakao je Marin Rozić, sportski direktor KK Cibona.

foto:Zadar/Zvonko Kučelin