Jedina dobra stvar je što dolazi Zvezda

Košarkaši Igokee u 21.kolu ABA lige dočekuju Crvenu zvezdu.

Igokea je prebrinula brige oko opstanka i meč protiv Crvene zvezde,kojoj pobjeda treba da sačuva prvo mjesto, bi trebao biti praznik košerke u laktašima, kao što je i do sada bio slučaj.

Ipak Igokeu muče problemi sa povredama kao i odlasci igrača. Rajnhart je otišao u Ulm, a Preston na liječenje u SAD.Đorđe Milošević je odavno povrijeđen, a sada mu se pridružio i Danilo Šibalić.

“Jedina dobra stvar što dolazi Zvezda i što će biti praznik košarke, vjerujem da će dvorana biti popunjena. Od kada sam postao trener nisam bio u težoj situaciji. Od završnice Kupa samo su Marko Ljubičić, Nikola Gajić, Nikola Jevtović i Stefan Glogovac odradili sve treninge, svi ostali su imali manje ili više problema. Šibalić izgubljen zbog povrede zadnje lože od tri do šest sedmica. Iz tih razloga bilo bi neozbiljno da komentarišem naše šanse protiv Zvezde. Još ne znam na koga ću moći da računam i u kolikim procentima, jer su neki ležali po sedam dana u krevetu”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić.

Jedan od rijetkih koji je zdrav je Nikola Gajić.

„Veći je pritisak na njima jer se bore za prvo mjesto, a mi nemamo neki imperativ. Oni su sigurno kvalitetniji tim, ali ćemo mi dati sve od sebe, jer mi kao igrači uvijek želimo da se dokažemo protiv jačih rivala”, rekao je u najavi meča Gajić.

Utakmica Igokea – Crvena zvezda igraće se u ponedjeljak od 18 časova.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili