(VIDEO) Jan Rebec bivši igrač Borca presudio Banjalučanima: Sa zvukom sirene donio pobjedu Zlatiboru

Rebec presudio Borcu
Jan Rebec

foto: aba liga/ Dragana Stjepanović

Jan Rebec je postigao pobjedonosne poene za Zlatibor protiv Borca u meču osmog kola ABA 2 lige.

Zlatibor je poenima bivšeg igrača Borca slavio pobjedu 81:79 i tako upisao sedmi trijumf, dok je na drugoj strani Borac doživio peti poraz.

Borac je uspio sa tri trojke u finišu dođe do preokereta i vođstva 79:78. Na drugoj strani Kovačević je pogodio jedno bacanja za izjednačenje. Onda je odgovornost preuzeo Džerod Vest, ušao je pod obruč, ali nije uspio da poentira. Na drugoj strani Jan Rebec je uzeo loptu otišao do kraja i položio loptu za pobjedu sa zvukom sirene.

Borac je uspio sa tri trojke u finišu dođe do preokereta i vođstva 79:78. Na drugoj strani Kovačević je pogodio jedno bacanja za izjednačenje. Onda je odgovornost preuzeo Džerod Vest, ušao je pod obruč, ali nije uspio da poentira. Na drugoj strani Jan Rebec je uzeo loptu otišao do kraja i položio loptu za pobjedu sa zvukom sirene.

U pobjedničkom tim Dušan Stojičić je ubacio 15, Jure Špan i Viktor Kovačević su dali po 13, a meč-viner Rebec je dao 15 poena.

U ekipi Borca, koja je ubacila 15 trojki, Vuk Bošković je dao 22, Amsal Delalić 14, Sandi Grubelić i Džerod Vest su ubacili po 11, a Radoš Šešlija je meč završio sa 10 poena.

Kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti i najraznovrsniju ponudu za klađenje.

About The Author