Dodik: Hladne glave ćemo razmisliti o svemu

Očekuju se potezi rukovodstva kluba.

Igokea prvi put nakon pet godina u nizu nije šampion BiH. Osvojen je Kup. Bez obzira na gubitak titule Igokea će i naredne sezone predstavljati BiH u ABA ligi.

“Takmičenje je završeno prije nekoliko dana i još nismo ništa posebno pričali o budućim koracima jer želimo da hladne glave razmislimo o svemu. Sastaćemo se iduće sedmice, kada ćemo raspraviti o svemu što se dešavalo protekle sezone”, izjavio je generalni menadžer Igokee Igor Dodik za “Glas Srpske”.

Filip Njegovanović koji je prošle sezone nastupao za Slaviju iz Istočnog Sarajeva trebao bi biti prvo pojačanje za narednu sezonu.

“Osim naših juniora Aljoše Jankovića, Dalibora Ilića i Nemanje Nikolića, ugovore za iduću sezonu imaju kapiten Vuk Radivojević, Đorđe Milošević i Robert Rikić, dok Nikola Jevtović ima opciju produžetka saradnje na još sezonu. I sa ostalima će biti razgovarano te ne žurimo posebno jer ima još dosta vremena do početka priprema i nove sezone”, istakao je Dodik.

Da li će Žarko Milaković ostati trener i iduće sezone, biće poznato nakon najavljenog sastanka. Uprava Igokee pregovara sa jednim evropskim klubom o saradnji, a Dodik nije otkrio o kom timu je riječ.

“Kontakti i pregovori postoje, ali s kim i o čemu, ne mogu da otkrijem jer je to još na početku. Nikad nisam rekao da je u pitanju evroligaš, već samo klub iz Evrope”.

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili