Igokea: Da se vratimo u Mostar

Čevrta utakmica finalne serije šampionata BiH igraće se u srijedu u Laktašima.

Zrinjski ima meč loptu u Laktašima. Vodi 2:1 i ukoliko u srijedu slavi doći će do prve titule šampiona BiH. Ipak pita se i aktuelni šampion. Igokea je u drugom meču pred svojima navijačima slavila ubjedljivu pobjedu. Nadaju se da mogu i sutra slaviti te da peti meč u Mostaru odluči šampiona.

“Očekujem jako dobar meč što se nas tiče. Mislim da prethodni meč u Mostaru je bio naš najlošiji ako u obzir uzmemo i prvenstvo. Možda smo sagorjeli u želji da napravimo brejk u toj utakmici. Vraćamo se u Laktaše sa željom da se vratimo u Mostar na petu utakmicu.Sigurno da se spremamo da damo nivo više u odnosu na prethodnu utakmicu. Bili smo u prvoj četvrtini jako loši u uvodu utakmice. Donosili smo jako loše odluke. U ovoj utakmici pokušaćemo od samog starta da uđemo čvršće, bolje i da kao što sam rekao vratimo seriju Mostar”, rekao je trener Igokee Žarko Milaković.

Kapiten Igokee Vuk Radivojević slaično razmišlja.

“Loš ulazak u utakmicu u Mostaru je koštao poraza. Ti padovi nas koštaju, sad smo ga imali na samom startu. Iz neke naše brzopletosti jer smo htjeli da riješimo utakmicu odmah desila su se loša rješenja i to nas je poslije koštalo cijele utakmice. Vratili smo se, ali nismo uspjeli da prelomimo u našu korist. Što se tiče utakmice u srijedu u Laktašima moramo da vratimo našu igru kao što smo u drugoj utakmici uradili. Ta utakmica nam je pravi put kako treba da se igra finale. Jer ovo je nešto drugo, igra se na tri dobijene utakmice. Ovde se pokazuje karakter. Sad smo došli do samog kraja. Nema više prostora za greške. Idemo da dobijemo meč u Laktašima, vratimo seriju u Mostar i tamo da slavimo”, rekao je kapiten Igokee Vuk Radivojević.

Utakmica između Igokee i Zrinjskog igra se u srijedu od  20 časova i 30 minuta. (RTRS plus,BHT 1)

foto:kosarka24.ba

About The Author

Možda ste propustili