Igokea u podne gostuje Megi

Košarkaši Igokee u 21. kolu ABA lige gostuju Megi.

ABA liga se vraća nakon pauze zbog odigravanja Kup utakmica. Igokea je za vrijeme pauze osvojila Kup BiH i okreću se obavezama u regionalnoj ligi. Za sada su na poziciji koja vodi u plej of, a naredni protivnik im je Mega protiv koje će igrati u gostima.

“Moram da naglasim da smo u jednom finom raspoloženju dio prije pauze završili pobjedom nad Mornarom i osvajanjem Kupa. Imali smo vremena i za odmor i da se što bolje spremimo za utakmicu koja nas očekuje. Mega je ekipa dobro poznata po  svojim projektima i sigurno je da su veoma neugodni kada su na domaćem terenu. Nije tako davno bila ni ta prva utakmica koja je igrana u Laktašima i dobro znam na kojim sam stvarima sugerisao igračima kada je njihova igra u pitanju, a to smo dobro odradili u prvom meču. Nastojaćemo i u ovom meču da neutrališemo tu njihovu ofanzivnu tranziciju gdje su jako opasni i njihov ofanzivni skok”, rekao je trener Igokee Dragan Bajić i nastavio:

“Ono što nas brine to su kadrovski problemi, nećemo nastupiti u punom sastavu protiv, međutim šta je tu je. Vjerujem u ove momke i nadam se jednoj dobroj utakmici, a ako nam se ukaže prilika za pobjedu u ovoj utakmici sigurno je da ćemo znati da je iskoristimo”.

Dešon Stivens je odmoran i spreman.

“Gostovanje kod ekipe Mege je uvijek teško. Igraju  ekstremno
snažno. Moramo biti jaki mentalno. Imali smo pauzu u ABA ligi,
iskoristili smo je da se malo osvježimo i da dobro treniramo,  sad smo
spremni za nastavak prvenstva”.

Meč Mega – Igokea zakazan je za nedjelju tačno u podne.

foto:Nikola Vuruna/Igokea