Igokea bez Bajića u Novom Mestu i Solunu

Košarkaši Igokee u 13. kolu ABA lige gostuju kod Krke.

Igokea će na ovom meču kao i u posljednjem kolu FIBA Lige šampiona biti bez trenera Dragana Bajića, koji mora na operaciju.

“Moje zdravstveno stanje je loše, već duže vrijeme radim pod injekcijama i preporuka ljekara je da moram problem da rješavam hiruškim putem. Za mene je to što oni kažu svetinja. Ja se nadam da ću se brzo vratiti normalnom radu i funkcionisanju”, rekao je Bajić za “Srpskainfo”.

Bajića će na klupi zamijeniti njegov pomoćnik Marko Barać.

“Marko je od mog dolaska sa mnom i sa ekipom, uključen je u rad i ima moju apsolutnu podršku i povjerenje. Momcima sam takođe rekao da ne smije biti razlike u odnosu na pristup, želim da igraju kao da sam ja na klupi. Ja verujem u njih i vjerujem da će se iz Novog Mesta vratiti sa uspjehom”, dodao je Bajić.

Dalibor Ilić očekuje zahtjevan meč.

“Očekuje nas još jedno zahtjevno i teško gostovanje u Novom Mestu. Ekipa
Krke je prepoznatljiva po tome što zna da bude jako neugodna, pogotovo kada igra na domaćem terenu, što je pokazala i ove sezone u duelu sa ekipom Crvene zvezde. Utakmicu moramo shvatiti na najozbiljniji mogući način, sa maximalnom koncentracijom svih 40 minuta. Sigurno da smo svjesni naših kvaliteta i u kojim segmentima igre imamo prednost na šta ćemo biti skoncentrisani. Posvetili smo ovu sedmicu maximalnoj pripremi za meč. Znamo odakle nam prijeti najveća opasnost i daćemo sve od sebe da to svedemo na minimum i dođemo do vrlo važne pobjede u ovom trenutku”.

Meč Krka – Igokea igraće se u nedjelju od 17 časova.

foto:Košarka24.ba