Iako mu je rođendan Mihailo Pavićević pobjedu protiv Igokee posvetio bratu Đorđiju

Mihailo za Đorđija.
Đorđije Pavićević

foto: Mornar/ Media Pro

Mihailo Pavićević trener Mornara pobjedu protiv Igokee u 23. kolu ABA lige posvetio je bratu Đorđiju.

Iako mu je danas rođendan Mihailo je pobjedu Mornara protiv Igokee posvetio starijem bratu Đorđiju, koga je publika dočekala aplauzima pred početak meča.

,,Ova pobjeda nije namijenjena meni, već mom bratu, rođendana će biti. Hvala i ekipi Igokee koja je igrala onako kako i treba, sportski do kraja. Ovakve pobjede su najdraže. Moram da se zahvalim i svojim igračima, nije lako igrati utakmice bez druge opcije osim pobjede.

Čestitam im od srca na borbenosti, zalaganju, želji i svemu što su pokazali. Nadam se da će nam ova pobjeda mnogo značiti u preostalom dijelu sezone. Želimo da izborimo opstanak u ABA ligi. Ovaj klub i grad to zaslužuju”, rekao je Mihailo Pavićević, te dodao:

,,Prošlu utakmicu smo igrali u Splitu, njihovi navijači su mi rekli ABA liga bez Mornara nije ista kao i sa Mornarom. To me učinilo srećnim i motivisanim da damo od sebe maksimum i da pokušamo da ostvarimo naše ciljeve. U to vjerujem, idemo utakmicu po utakmicu, čestitke idu igračima. U situaciji smo da moramo da gledamo i druge rezultate, ali ja pokušavam da budem fokusiran na svoj tim i utakmice svog tima.

Došli smo u situaciju da u ovim posljednjim utakmicama moramo da damo sve od sebe u nameri da ostvarimo taj cilj. Mislim da poslije ove pobjede dosta stvari ide u naše ruke, sada sami odlučujemo o svojoj sudbini.

Svi mi kao ljudi i organizacije prolazimo kroz razne stvari, svuda dođe kriza, sjetite se Cibone koja je bila evropski prvak, Jugoplastika takođe, a o Bosni da ne pričam, sve bivši evropski prvaci. Ne bi bilo iznenađenje da se tako nešto i nama desi, ali ovaj klub ima srce. To srce posljednje umire, a nadam se da neće nikada umrijeti.”

Mornar u narednom kolu gostuje Cedevita Olimpiji.

Najbolje kvote vas očekuju u Meridianbet poslovnicama.

About The Author